Werken aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen (eindtermen)

Training

Sinds 2011 zijn alle personen die aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen in beheer bij netbeheerders werkzaamheden uitvoeren verplicht om aantoonbaar te voldoen aan de Eindtermen ‘Werken aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen’. Met de training Hoogspanningslijnen krijg je alle kennis en vaardigheden aangeleerd die nodig zijn voor het examen.

Tijdens de training leer je de basiskennis en kunde om werk te (mogen) verrichten aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen.
Sinds 2011 moeten alle personen die aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen in beheer bij netbeheerders werkzaamheden uitvoeren aantoonbaar te voldoen aan de Eindtermen ‘Werken aan of in de nabijheid van hoogspanningslijnen’.

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor onze ETN trainingen op onze site over veilig werken met elektriciteit: https://vapro-veiligheid.nl/training-werken-aan-of-in-de-nabijheid-van-hoogspanningslijnen/

Voor wie?

Waarom kiezen voor VAPRO?

 • De beste trainers: Ruim 65 jaar ervaring
 • Klassikale trainingen: Op landelijk niveau
 • Praktijk en theorie: Direct je kennis in de praktijk brengen

Inhoud

Startdata en locaties

Geen trainingen ingepland

Resultaat

Wat zeggen klanten over ons

 • “Goede aansluiting bij mijn functie. Zeer tevreden over het resultaat. Ik kan deze kennis direct in de praktijk toepassen.”

  Piet Westenberg
  Piet Westenberg Production Superintendent
 • “Ik ben tevreden over VAPRO. Ik kon de theorie goed in de praktijk toepassen. Daarnaast begrijp ik mijn organisatie nog beter.”

  Roemer Schultz
  Roemer Schultz Projectleider

Vragen over je training of trainingsadvies op maat?

Heb je een vraag over onze trainingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Stel hier je vraag