Productieleider, module 1: Bedrijfsorganisatie

Opleiding

Productie, kwaliteit, veiligheid en kosten; factoren waar je als productieleider continu mee te maken hebt en nauwkeurig dient te bewaken.

In deze opleiding krijg je handvatten aangereikt op het gebied van leidinggeven, maar ook verdiep je je in Lean Six Sigma, Supply Chain Management en Bedrijfskunde zodat je jouw functie optimaal kunt vervullen. Met veel praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en actuele cases zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

Als productieleider ben je de spil in de organisatie en coördineer je het totale productieproces. Zowel met het management als met je collega’s op de werkvloer moet je geolied samenwerken. Enerzijds bewaak je de doelstellingen, productie en logistiek, anderzijds stuur en wil je een gemotiveerd team. Je wilt bovendien groeien in jouw functie en anderen daarbij ondersteunen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die zichzelf als productieleider wil verbeteren of een dergelijke functie gaat vervullen of ambieert.

Waarom kiezen voor VAPRO?

 • De beste trainers: Ruim 65 jaar ervaring
 • Klassikale trainingen: Op landelijk niveau
 • Praktijk en theorie: Direct je kennis in de praktijk brengen

Inhoud

Bedrijfskunde op de werkvloer
Meten is weten is een veel gehoorde kreet in procesbeheersing en kwaliteitsborging. Deze training geef je inzicht in de toepassing en beheersing van het proces, om vanuit de basis van kennis tot structurele verbeteringen te komen. Met onderstaande basisonderdelen ben je in bezit van de juiste instrumenten om dit te realiseren.

Organisatie inrichting | Planningsvaardigheden | Projectmatig werken | Budgettering en controle | Kwaliteitsverbetering | Rendementsverbetering

Startdata en locaties

Geen trainingen ingepland

Aanvullende informatie

Deze training is zowel beschikbaar als Open Inschrijving danwel InCompany, voor de kosten van de InCompany training geven we graag een vrijblijvende prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op via: trainingen@vapro.nl

Resultaat

Na afloop van de training ben je in staat zowel organisatorisch als op leidinggevend gebied operationele sturing te geven aan veranderprocessen en optimalisatie van jouw werkomgeving te creëren.

Examen
Na de training kun je examen doen over de lesstof. Wanneer met goed gevolg examen is gedaan, wordt het certificaat uitgereikt. EUREKA B.V. organiseert de examens. Voor meer informatie over prijzen en examendata kun je EUREKA B.V. bellen op telefoonnummer 026 – 389 56 60.

Wat zeggen klanten over ons

 • “Goede aansluiting bij mijn functie. Zeer tevreden over het resultaat. Ik kan deze kennis direct in de praktijk toepassen.”

  Piet Westenberg
  Piet Westenberg Production Superintendent
 • “Ik ben tevreden over VAPRO. Ik kon de theorie goed in de praktijk toepassen. Daarnaast begrijp ik mijn organisatie nog beter.”

  Roemer Schultz
  Roemer Schultz Projectleider

Vragen over je training of trainingsadvies op maat?

Heb je een vraag over onze trainingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Stel hier je vraag