Praktisch Leidinggeven

Leergang

Ben jij van de werkvloer doorgegroeid naar een leidinggevende functie?  En heb je behoefte aan handvatten om samenwerken en aansturen van medewerkers op een effectieve en prettige manier te combineren? In deze praktijkgerichte training die wordt gecombineerd met individuele coaching komen jouw vragen over leidinggeven aan bod.

Voor wie?

De training is samengesteld voor mensen die op basis van hun opgedane kennis en ervaring op werkvloer zijn doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Voorbeelden hiervan zijn teamleider, supervisors en meewerkend voormannen.

Waarom kiezen voor VAPRO?

  • De beste trainers: Ruim 65 jaar ervaring
  • Klassikale trainingen: Op landelijk niveau
  • Praktijk en theorie: Direct je kennis in de praktijk brengen

Inhoud

Naast de 5 trainingsdagen krijg je individuele coaching om het geleerde in jouw dagelijkse werk te verankeren. De training wordt afgesloten met een speciale bijeenkomst waar onder meer wordt stilgestaan bij de behaalde resultaten.

De invulling van de individuele coaching wordt in overleg bepaald. De trainingsdagen hebben een tussenperiode van 3 a 4 weken, zodat je voldoende tijd hebt om aan je leerdoelen te werken en om praktijkopdrachten uit te voeren.

Programma opbouw:

telefonische intake met deelnemer & leidinggevende.

Dag 1: verkenning

Dag 2: communicatie

Dag 3: aansturen

Dag 4: samenwerken

Dag 5: groepskeuze

Afsluitende bijeenkomst

Startdata en locaties

Momenteel data geen gepland.

Aanvullende informatie

Deze training kan zowel als in Open Inschrijving dan wel In Company training worden gegeven.

Resultaat

Door het praktische en interactieve karakter van deze training leer je de theoretische kennis direct om te zetten naar de praktijk. Je krijgt voldoende handvatten en tips mee om medewerkers effectiever aan te sturen. Hierbij heb je ook aandacht voor het effect van jouw gedrag.

Wat zeggen klanten over ons

Incompany mogelijkheden

Voor alle trainingen van VAPRO Trainingen geldt dat we deze ook incompany kunnen verzorgen. Onze trainers komen naar jullie toe om het personeel in hun eigen werkomgeving training te geven. Hierdoor kan de geleerde kennis meteen in de praktijk worden gebracht.

Incompany offerte aanvragen Verder lezen over Incompany

Vragen over je training of trainingsadvies op maat?

Heb je een vraag over onze trainingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Stel hier je vraag