Trainer

Training

Iemand dwingen om iets te leren lukt niet of nauwelijks. Leren gaat pas effectief als het (ook) leuk is. Als de lerende met plezier werkt aan zijn eigen ontwikkeling.

In dit leerprogramma vind je de inspiratie om leren mogelijk te maken binnen het bedrijf. Het start bij de vraag hoe kunnen we beter aansluiten bij eigen nut en noodzaak? Welke werkvormen kunnen ingezet worden om mensen enthousiast aan het leren te krijgen? Hoe ontwikkel je een training? Hoe maak je uitdagende opdrachten en toetsvragen? Hoe kan je de breinleerpincipes in je leervormen toepassen?

Voor wie?

Deze training is bijzonder geschikt voor:

 • Trainers
 • Opleidingscoördinatoren
 • Leerstofontwikkelaars

Voor dit leerprogramma is geen voorkennis nodig.

 

Waarom kiezen voor VAPRO?

 • De beste trainers: Ruim 65 jaar ervaring
 • Klassikale trainingen: Op landelijk niveau
 • Praktijk en theorie: Direct je kennis in de praktijk brengen

Inhoud

Het trainingsaanbod voor dit leerprogramma bestaat uit:

Startdata en locaties

DatumLocatie
dinsdag
22-10-2019
Regio UtrechtInschrijven

Aanvullende informatie

Dit leerprogramma is zowel beschikbaar als Open Inschrijving danwel InCompany, voor de kosten van de InCompany training geven we graag een vrijblijvende prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op via: trainingen@vapro.nl

Resultaat

Na het volgen van dit leerprogramma weet je alle relevante zaken rondom leren. Per training binnen dit leerprogramma kun je de volgende resultaten verwachten:

Analyse van de opleidingsvraag
Na deze training weet je hoe je de opleidingsvraag vanuit een team, afdeling of vanuit het individu kan omzetten naar het selecteren of organiseren van de juiste maatregelen. Passend bij het opleidingsbudget.

Effectief trainen op de werkplek
Na de training ben je in staat om een effectieve groepstraining te ontwikkelen en verzorgen.

Slimleren
Na de workshop heb je inzicht in de relatie tussen leren en de verschillende hersengebieden. Je bent in staat om leermiddelen, training, e-learning en presentaties aan te passen aan de werking van ons brein en daardoor meer effect bewerkstellingen.

Ontwikkelen van opdrachten en toetsvragen
Na deze training weet je welke opdrachten je kunt ontwikkelen en inzetten, en welke toets vormen je wanneer het beste kunt inzetten. Ook leer je hoe je objectieve praktijktoetsing ontwikkelt en hoe je theorietoetsing, toetsmatrijzen en toetsvragen ontwikkelt.

 

Wat zeggen klanten over ons

 • “Goede aansluiting bij mijn functie. Zeer tevreden over het resultaat. Ik kan deze kennis direct in de praktijk toepassen.”

  Piet Westenberg
  Piet Westenberg Production Superintendent
 • “Ik ben tevreden over VAPRO. Ik kon de theorie goed in de praktijk toepassen. Daarnaast begrijp ik mijn organisatie nog beter.”

  Roemer Schultz
  Roemer Schultz Projectleider

Vragen over je training of trainingsadvies op maat?

Heb je een vraag over onze trainingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Stel hier je vraag