HRD adviseur

Training

Je bent de HRD adviseur en geeft adviezen over ontwikkelen van medewerkers. Je krijgt van medewerkers voor bepaalde cursussen. Maar je vraagt je af of de cursus wel toegevoegde waarde heeft . Er wordt regelmatig veel geld uitgegeven aan opleiding en training. Veel keuzes worden gemaakt op gevoel of ‘algemeen aanvaarde logica’.

Wat kan je echter doen om die investeringen ook (aantoonbaar) beter te laten renderen? Hoe kan je hier professioneler in worden? Dit leerprogramma zal je in korte tijd de tools aanreiken waarmee je de opbrengst van de trainingen (fors) kunt verbeteren. Je krijgt de handvatten om een gewaardeerd gesprekspartner te worden. Je bent in staat om die vragen te stellen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken.

Voor wie?

Deze leergang is samengesteld vanuit het gemiddelde behoeften profiel van HR Adviseurs en HR Medewerkers die opleiden en opleidingen als bijtaak hebben. Dit leerprogramma bestaat uit 2 trainingen. Bepaal zelf welke training(en) je wil volgen.

Waarom kiezen voor VAPRO?

 • De beste trainers: Ruim 65 jaar ervaring
 • Klassikale trainingen: Op landelijk niveau
 • Praktijk en theorie: Direct je kennis in de praktijk brengen

Inhoud

De trainingen die we voor jou, als HRD Adviseur selecteren zijn:

Startdata en locaties

DatumLocatie
dinsdag
22-10-2019
Regio UtrechtInschrijven

Aanvullende informatie

Dit leerprogramma is zowel beschikbaar als Open Inschrijving danwel InCompany, voor de kosten van de InCompany training geven we graag een vrijblijvende prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op via: trainingen@vapro.nl

Resultaat

Na het volgen van dit leerprogramma ken je alle relevante zaken rondom opleidingen en jouw rol hierbij als HRD Adviseur. Per training binnen dit leerprogramma kun je de volgende resultaten verwachten:

Analyse van de opleidingsvraag
Na deze training weet je hoe je de opleidingsvraag vanuit een team, afdeling of vanuit het individu kan omzetten naar het selecteren of organiseren van de juiste maatregelen. Passend bij het opleidingsbudget.

Curus inkopen of zelf doen?
Na deze training heb je inzicht in de eisen die aan dienstverleners gesteld (kunnen) worden, heb je inzicht in de totale kostenpost van een of enkele opleidingstrajecten en weet je hoe je deze informatie moet gebruiken om tot een juiste keuze te komen om diensten wel of niet in te moeten kopen.

 

Wat zeggen klanten over ons

 • “Goede aansluiting bij mijn functie. Zeer tevreden over het resultaat. Ik kan deze kennis direct in de praktijk toepassen.”

  Piet Westenberg
  Piet Westenberg Production Superintendent
 • “Ik ben tevreden over VAPRO. Ik kon de theorie goed in de praktijk toepassen. Daarnaast begrijp ik mijn organisatie nog beter.”

  Roemer Schultz
  Roemer Schultz Projectleider

Vragen over je training of trainingsadvies op maat?

Heb je een vraag over onze trainingen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Stel hier je vraag