Veiligheid

De trainingen van VAPRO voor procesoperators dragen bij aan de verbetering van milieu, duurzaamheids- en veiligheidsbewustzijn.

Met een veiligheidstraining van VAPRO beschik je over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de veiligheidscultuur binnen je bedrijf te vergroten. De trainingen zijn toegespitst op de praktijk en bieden handvaten om veilig(er) te werken. 

Onze trainingen

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het hele productieproces. Milieubewustzijn, duurzaam werken en veiligheid zijn vaak erg belangrijk in je functie. Je zorgt voor een efficiënt, bedrijfszeker en veilig verloop van alle processen in de fabriek, volgens de juiste procedures en instructies. Met een veiligheidstraining van VAPRO beschik je over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt. En houd je al je kennis natuurlijk up-to-date!

Train jezelf en anderen in veilig werken

De industriële sector staat bol van technische en systematische aspecten als het gaat om risicobeheersing en veiligheid. Deze komen voort uit de Nederlandse wet- en regelgeving en zijn vaak goed geïmplementeerd. Maar hoe verbeter je je eigen veiligheidsbewustzijn en dat van de mensen waar je mee werkt?

De veiligheidstrainingen van VAPRO ondersteunen je bij het omzetten van beleid naar de werkvloer. Onze trainingen zijn gericht op individuele vaardigheden en bieden een uitdagende mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitstekende handvatten om de veiligheidscultuur binnen je bedrijf op te schroeven.

Wil je meer weten over onze veiligheidstrainingen? Hieronder vind je een duidelijk overzicht van ons aanbod. Klik op een training en lees er alles over!