SORK

VAPRO Trainingen biedt je alles om door te groeien in jouw vak. We werken ook samen met specifieke brancheopleiders. Zo bieden we je toegang tot alles wat je medewerkers nodig hebben.

Ben je een operator en wil je doorgroeien in je vak? Of wil je weten hoe je als vakbekwaam operator optimaal functioneert? Kies dan voor een VAPRO Brancheopleiding met diploma. Met onze kennis van de industrie helpen we jou graag bij het bereiken van het ideale toekomstbeeld. Een brancheopleiding is namelijk een echte vakopleiding. Hierin staat de werkplek centraal.

Onze trainingen

Opleidingen voor de vakkundige professional

Natuurlijk krijg je ook een theoretische basis en met behulp van praktijkopdrachten maken we de koppeling naar je eigen organisatie en functie. Zo ontdek je eenvoudig en praktijkgericht hoe je het productieproces nog beter kunt beheersen en bijsturen.

Vakkennis die ertoe doet

De VAPRO Brancheopleiding sluit naadloos aan op een mbo-opleiding. Met een goede opleiding en de juiste kennisontwikkeling, zet je direct een stap in de goede richting. Het VAPRO Branchediploma is misschien wel het meest begeerde vakdiploma in de procesindustrie. VAPRO heeft inmiddels een groot deel van de vakmensen in de procesindustrie opgeleid. Want voor VAPRO is opleiden en ontwikkelen meer dan het aanleren van vaardigheden en kennis. We bieden je praktische handvatten door een gerichte aanpak en directe toepassingsmogelijkheden in de praktijk

Alle kennis in huis? Doe dan de Meesterproef!

Om het VAPRO Branchediploma te halen, leg je als deelnemer een meesterproef af, zo laat je zien dat jij over de benodigde kwaliteiten beschikt. De weg naar de meesterproef kan per deelnemer verschillen. Je eigen begeleider speelt tijdens de ontwikkeling een belangrijke rol bij je leerproces. Zo maken we het voor elke operator mogelijk om een VAPRO Branchediploma te halen.

Met de Meesterproef borgt VAPRO de kwaliteit van het VAPRO Branchediploma. Ga voor meer informatie naar www.vapro.nl/meesterproef

Brancheopleidingen: samen staan we nog sterker!

VAPRO Trainingen werkt samen met specifieke branches binnen de maakindustrie  

  • REWIC bevordert en handhaaft de kwaliteit van opleidingen voor productie- en onderhoudspersoneel werkzaam in de opwekking van elektriciteit en warmte. REWIC examineert en diplomeert opleidingen.
  • SORK biedt een bijzonder breed pakket aan trainingen gericht op de rubber- en kunststofindustrie. De trainingen zijn zowel praktijkgericht als theoretisch verbredend.
  • VVVF organiseert samen met VAPRO verschillende trainingen voor de verf- en drukinktindustrie.

VAPRO Trainingen en brancheopleidingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat VAPRO Trainingen voor jou kan betekenen? Speciaal voor leergierige operators die alles over hun vak willen weten, heeft VAPRO Trainingen een praktijkgericht pakket en vakspecifieke modules ontwikkeld.