SORK

VAPRO Trainingen biedt je alles om door te groeien in jouw vak. We werken ook samen met specifieke brancheopleiders. Zo bieden we je toegang tot alles wat je medewerkers nodig hebben.

Ben je een operator en wil je doorgroeien in je vak? Of wil je weten hoe je als vakbekwaam operator optimaal functioneert? Kies dan voor een VAPRO Brancheopleiding met diploma. Met onze kennis van de industrie helpen we jou graag bij het bereiken van het ideale toekomstbeeld. Een brancheopleiding is namelijk een echte vakopleiding. Hierin staat de werkplek centraal.

Onze trainingen

Opleidingen voor de vakkundige professional

Natuurlijk krijg je ook een theoretische basis en met behulp van praktijkopdrachten maken we de koppeling naar je eigen organisatie en functie. Zo ontdek je eenvoudig en praktijkgericht hoe je het productieproces nog beter kunt beheersen en bijsturen.

Branchespecifieke opleidingen: samen staan we nog sterker!

VAPRO Trainingen werkt samen met specifieke branches binnen de maakindustrie  

  • REWIC bevordert en handhaaft de kwaliteit van opleidingen voor productie- en onderhoudspersoneel werkzaam in de opwekking van elektriciteit en warmte. REWIC examineert en diplomeert opleidingen.
  • SORK biedt een bijzonder breed pakket aan trainingen gericht op de rubber- en kunststofindustrie. De trainingen zijn zowel praktijkgericht als theoretisch verbredend.
  • VVVF organiseert samen met VAPRO verschillende trainingen voor de verf- en drukinktindustrie.

VAPRO Trainingen en branchespecifieke opleidingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat VAPRO Trainingen voor jou kan betekenen? Speciaal voor leergierige operators die alles over hun vak willen weten, heeft VAPRO Trainingen een praktijkgericht pakket en vakspecifieke modules ontwikkeld.