Organiseren van leren

Zorg jij voor de opleidingen binnen jouw bedrijf? De VAPRO Trainingen geven je de handvatten om het nog professioneler aan te pakken

Met onze trainingen verhoog je de kwaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers!

Jezelf voortdurend persoonlijk en vakmatig blijven ontwikkelen. Veel van je medewerkers willen dit graag. Weet je wat ze willen leren en wat het niveau van je medewerkers nu is? Met de VAPRO Trainingen leer je de vraag naar kennis en vaardigheden invullen en krijg je inzicht in het bestaande opleidingsniveau binnen je organisatie.

Zo kun je inspelen op het behoud en de verbetering van kwaliteit en inzetbaarheid van al je werknemers.

Hiertoe behoort een keur aan cursussen en opleidingen als het gaat om de ontwikkeling van mensen. Wil je eerst wat meer informatie? Bekijk de VAPRO Trainingen hieronder:

Onze trainingen

De modules van Organiseren van Leren

We bieden verschillende modules waarin specifieke onderwerpen aan bod komen. Deze helpen je om te begrijpen wat mensen nodig hebben om beter te functioneren. Zo krijg jij duidelijk wat er nodig is voor een perfect rendement op de werkplek en binnen de organisatie. En omdat je gerichte verbeteracties leert in te zetten, kun je dit rendement verder verhogen.

Je ontdekt hoe je je organisatie als vertrekpunt neemt en je leert te kijken naar de uitgangspunten van individuen. Je krijgt inzicht in het opstellen van een strategisch opleidingsbeleid en in de organisatie van de inzetbaarheid. Na onze trainingen weet je hoe je de leeromgeving in kaart kunt brengen, de diverse opleidingen analyseert en hoe je budgetten en plannen het best ontwikkelt.

Je krijgt praktische kennis die je meteen in de praktijk kunt gebruiken zodat je een maximaal leereffect kunt bereiken. Aan de hand van eigen cases en leeropdrachten krijg je direct inzicht, kennis en vaardigheden. 

Haal meer uit je opleidingsbudget wanneer je alles weet over opleidingsmanagement

Weet je hoe je het effect van trainingen vergroot? Welke manieren van werken je het best inzet? En wat de juiste structuur is voor de trainingen die je bedrijf aanbiedt? In deze VAPRO Training leer je ook opleidingsplannen op te zetten, trainingen te ontwikkelen en implementeren, een opleidingsbeleid op te stellen en je trainers aan te sturen en te begeleiden. Zo haal je meer uit je opleidingsbudget!

VAPRO Trainingen: Organiseren van Leren

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat VAPRO Trainingen voor jou kan betekenen? Speciaal voor ambitieuze opleidingsmanagers, trainers en procesoperators heeft VAPRO Trainingen een praktijkgericht pakket ontwikkeld.