Leidinggeven en Communiceren

In deze VAPRO leergangen en trainingen leer je zowel als beginnend als ervaren leidinggevende alles wat je nodig hebt om effectief te zijn en blijven in deze rol, zowel voor nu als in de toekomst.

Als leidinggevende in de procesindustrie sta je voor veel uitdagingen. Effectief communiceren en leidinggeven is van groot belang. In onze trainingen leer je naast het behalen van de productiedoelen om zo goed mogelijk te communiceren en leiding te geven.

Onze trainingen

Leidinggeven en communiceren in de procesindustrie

De industrie is een uitdagende omgeving om in te werken. Vooral als leidinggevende. Veelal wordt er in shifts gewerkt. Dat maakt goede eenduidige communicatie lastig. Naast productiedoelen moet je ook de veiligheid, kwaliteit, je mensen, jezelf, ontwikkeldoelen, veranderprocessen en nieuwe ontwikkelingen in de gaten houden. En zien te managen.

Wil je uitstekend presteren, samen met jouw collega’s en medewerkers, dan is optimaal leidinggeven en effectief communiceren van groot belang. VAPRO heeft hier al ruim 65 jaar expertise in opgebouwd en loopt didactisch en inhoudelijk nog altijd voorop. In alle denkbare productiebedrijven en laboratoria kun je ons vinden. VAPRO biedt naast de bekende Operator-opleidingen namelijk ook al jaren passende en toekomstgerichte leergangen, workshops en trainingen aan (met name) leidinggevenden in de industrie. Zie hieronder.