VAPRO start met Opleiding Plantmanager!

De plantmanager slaat een brug tussen bedrijfstechnologie enerzijds en technologie anderzijds. Soepel met beide kanten van het proces om kunnen gaan is hierbij in toenemende mate van belang.

Vooral in een markt die steeds sneller veranderd. Een plantmanager fungeert als een spin in het web; zorgt dat het productieproces zo goed mogelijk verloopt, door het personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten, geeft leiding aan de procesoperators en implementeert mogelijkheden voor verbetering. Leiding geven aan dit soort productieprocessen is complex.

De Opleiding Plantmanager biedt u de mogelijkheid om uw kennis te verbreden, waarin alle aspecten van de functie aan bod komen. Met veel praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en actuele cases. De Lean Six Sigma methodiek geeft u nieuwe inzichten om tot procesoptimalisatie te komen. Er worden doelen gesteld die aantoonbaar bijdragen aan een verhoging van de productie, danwel het verlagen van de productiekosten. Praktijkgericht en direct toepasbaar.

Voor wie
De opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf als plantmanager, operationsmanager of DC-manager wil verbeteren of een dergelijke functie gaat vervullen of ambieert.

Wilt u meer weten over de Opleiding Plantmanager?
Kijk dan hier voor meer informatie.