Succesvolle afronding leergang Operationeel Management en Persoonlijk Leiderschap

Recentelijk is de vijfde leergang Operationeel Management en Persoonlijk Leiderschap afgesloten. De 11 deelnemers hebben na een periode van ruim 10 maanden dé leergang voor leidinggevenden in de industrie afgerond.

Met een gemiddelde beoordeling van een 8,2 geven de cursisten aan zeer tevreden te zijn waarbij met name het enthousiasme, de kennis van de trainer en de aansluiting op de praktijk boven gemiddeld beoordeeld werden. De deelnemers geven aan niet alleen gegroeid te zijn als leidinggevende, maar ook als persoon. Daarnaast worden de goede contacten met de medecursisten vaak genoemd als een meerwaarde van deze interessante leergang. Ben je ook geïnteresseerd?

Wat kun je verwachten in deze leergang?
In elk geval een stevige basis voor het leidinggeven aan jezelf en aan anderen. Resultaten behaal je als leidinggevende tenslotte met name via anderen. Je leert conflicten hanteren, lastige gesprekken aangaan en jezelf kennen. Je krijgt inzicht in politieke processen binnen je organisatie, inzicht in groepsdynamieken en in psychologie. Je krijgt (nog) meer zelfvertrouwen, ontvangt stevige feedback en kijkt regelmatig in de spiegel. Je zult je geen moment vervelen.

Wat heb ik eraan?
Je groeit niet alleen als leidinggevende, je groeit ook als persoon. Het een staat niet los van het ander. Uitdagingen waarvoor je bij aanvang van de leergang staat, los je op tijdens de leergang. En je neemt je vaardigheden en kennis mee voor de toekomst. Dat pakt niemand je meer af. Je zult ervaren dat je veel zelfverzekerder in je werk en leven staat en dat je niet alleen een leidinggevende bent, maar dat ook uitstraalt. Bovendien doe je goede contacten op. Je mede deelnemers komen uit diverse bedrijven, maar lopen vaak tegen dezelfde dingen aan als jij. Samen leren, samen op avontuur gaan, smeedt een band.

Pas ik in de doelgroep?
Iedereen is een leider. Of kan een leider worden. Ben je operator zonder leidinggevende ervaring, dan kan deze leergang je ook in jouw rol steviger maken. Ben je beginnend leidinggevende, of heb je al enige tijd ervaring en mis je een stevige basis? Ook dan pas je helemaal in de doelgroep. En mocht je twijfelen: neem contact met ons op, dan spreken we de mogelijkheden door.