Online introductieprogramma ‘Veilig aan de slag’

Als het op veilig werken aankomt, is een goed begin het halve werk. Met ons praktische online introductieprogramma bereid je nieuwe productiemedewerkers optimaal voor op hun eerste werkdagen.

Bij VAPRO’s nieuwe online introductieprogramma ‘Veilig aan de slag’ staat de productieomgeving centraal, zodat nieuwe medewerkers bruikbare kennis opdoen. Het programma kan op elk moment en op elke plaats worden doorlopen. De afsluitende toets maakt bovendien meteen duidelijk of nieuwe medewerkers inderdaad over de benodigde kennis beschikken.

De voordelen
‘Veilig aan de slag’ laat nieuwe medewerkers snel en eenvoudig kennismaken met de productieomgeving, zodat ze weten wat er van ze verwacht wordt. Omdat het programma vastligt, kunt u er bovendien zeker van zijn dat alle nieuwe medewerkers dezelfde informatie krijgen.

  • Het programma wordt digitaal aangeboden en kan worden doorlopen waar en wanneer je wilt. Er hoeft dus geen collega of leidinggevende ‘mee te lopen’.
  • Het programma is interactief en veelzijdig. De deelnemer krijgt op verschillende manieren kennis aangeboden in de vorm van tekst, afbeeldingen en korte filmpjes.
  • Het programma kan desgewenst volledig op uw bedrijf worden toegespitst zodat specifieke kenmerken van de productieomgeving worden belicht.

Meer weten?
Bekijk de demo en lees meer over Veilig aan de slag. Je kunt hier ook de brochure downloaden.