Nieuwe website VAPRO-Trainingen: Het startpunt voor ambitieuze mensen in de procesindustrie.

Het is zover: de website van VAPRO Trainingen is vernieuwd. Wij hebben niet alleen gekeken naar het uiterlijk, de snelheid, maar ook naar het gebruiksgemak. Op deze manier wordt het vinden van de juiste training nog gemakkelijker. We nemen je mee in een aantal belangrijke vernieuwingen.

Overzichtelijk de training vinden die bij je past

Gebruiksgemak staat bij onze website bovenaan. Het is belangrijk dat jij de training snel kan vinden. Dit kan op verschillende manieren. Weet jij al in welke richting jij een training wilt gaan volgen? Dan kun je voorafgaand filteren op één van onze thema’s. Op deze manier krijg je bijvoorbeeld een overzicht van alle trainingen op het gebied van veiligheid.

Vervolgens kun je nog specifieker op basis van de locatie en het type training filteren.  Wanneer je niet zeker weet in welke richting jij een training zoekt, kun je gebruik maken van de oriëntatietest. In 10 vragen krijg je meer duidelijkheid over de richting die het beste aansluit op jouw ambities.

Meer informatie over je training? Download de brochure!

Elke training heeft een eigen brochure. Wel zo gemakkelijk als je alle informatie van een training overzichtelijk in één document hebt staan. Deze functionaliteit wordt je aangeboden op de trainingspagina zelf.

Kennisbank voor de procesindustrie

Wij streven er naar om zoveel mogelijke kennisartikelen aan te bieden binnen de procesindustrie. Wij hebben als onderdeel van onze website de kennisbank toegevoegd. Hier download je bijvoorbeeld informatie hoe je effectiever kan communiceren als procesoperator of welke tips een trainer in het bedrijf kan gebruiken om nog efficiënter zijn kennis over te dragen.

Samenwerking met Webreact en Bambuu

De nieuwe website is gerealiseerd in samenwerking met onze partners Webreact en Bambuu. Wij willen iedereen intern en extern die betrokken is geweest bij dit project dan ook bedanken voor een goede samenwerking.

Wat vind jij van onze website?

Het belangrijkste is dat jij onze website ook als prettig ervaart. Wij zijn uiteraard ook nieuwsgierig naar jouw mening. Laat het ons weten – je feedback is meer dan welkom! Stuur je feedback naar trainingen@vapro.nl.