Krachtig en Effectief Communiceren in de (proces) industrie

Ervaar jij ook dat goed communiceren niet altijd vanzelfsprekend is? Wil je je samenwerking en communicatie met collega’s en anderen bevorderen? VAPRO heeft een nieuwe, 3-daagse training ontwikkeld, met één doel voor ogen: Effectiever, krachtiger en resultaatgericht communiceren.

Elkaar begrijpen, werkzaamheden goed op elkaar afstemmen, duidelijke afspraken maken; een goede samenwerking valt of staat met effectieve communicatie. Iedereen weet dat het belangrijk is, maar in de praktijk blijkt het nog erg lastig: goed communiceren. Heb je de ander wel goed begrepen? Heb je iets wel duidelijk genoeg uitgelegd? En hoe geef je aan dat je iets toch nog niet helemaal hebt begrepen?

Tijdens de 3-daagse training “Effectief Communiceren in de (proces)industrie” leer je hoe je de duidelijkheid, geloofwaardigheid en kracht van je boodschap kunt vergroten. Je ontwikkelt vaardigheden om effectiever om te gaan met de communicatiestijlen van anderen. Je krijgt meer inzicht in hoe je de communicatie binnen je team, afdeling op ploeg kunt verbeteren en duidelijkere afspraken kunt maken. De kans op miscommunicatie weet je te verminderen zodat de samenwerking verbetert, de kans op fouten vermindert en je meer resultaten kunt behalen op je werk.

Ervaar jij ook dat goed communiceren niet altijd vanzelfsprekend is? Wil je je samenwerking en communicatie met collega’s en anderen bevorderen? Meld je dan aan voor deze training!

Kijk op de website voor meer informatie en de trainingsdata. Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met VAPRO Trainingen, telefoon: 070-3378301.