Duurzame optimalisatie van productieprocessen

Productiebedrijven kiezen steeds vaker voor methoden als Lean management, 5S, SMED, OEE, TPM en Kaizen om hun processen te optimaliseren. Op papier lijkt alles te kloppen, maar de implementatie op de werkvloer vormt de bottleneck. VAPRO biedt de oplossing.

Dat procesoptimalisatie in de praktijk niet goed lukt, komt doorgaans door een gebrek aan reikwijdte. Voor succes is samenwerking tussen de verschillende afdelingen essentieel. Zo wordt niet één schakel geoptimaliseerd maar de hele productieketen. Dit vereist een verandering van houding en gedrag.

Opleiden en kennisborging
Op basis van onze ervaring met optimalisatiemethoden en gedragsverandering bij industriële medewerkers, kan VAPRO het productierendement vanaf de werkvloer verhogen. Wij helpen u met leerinterventies en met kennismanagementtools om de optimalisatietechnieken duurzaam te borgen.

Wilt u meer weten?
Indien u meer wilt weten over onze werkwijze dan kun u contact opnemen met specialist Michiel de Ruiter of uw vaste contactpersoon. We kunnen in een persoonlijk gesprek onze werkwijze toelichten en u van referentieprojecten voorzien.