VAPRO deelt haar visie tijdens het congres Industriële Veiligheid

Evenals voorgaande jaren zal VAPRO ook in 2015 aanwezig zijn tijdens het congres Industriële Veiligheid. Het congres wordt gehouden op 29 januari 2015 in DeFabrique in Utrecht.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende congres staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Aandacht voor veiligheidscultuur en -gedrag
Over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag heeft VAPRO dit jaar een herkenbaar verhaal te vertellen. Tijdens een workshop wordt ingegaan op het bevorderen van de aanspreekcultuur binnen bedrijven. De workshop wordt gegeven door Dirk de Knecht (Specialist Veiligheid, Milieu, Energie en Duurzaamheid) en Genevieve Yeboah-Grep (Consultant Leiderschap en Veranderkunde).

Integraal onderdeel van het congresprogramma is de interactieve kennissessie Merry-Go-Round. U heeft dan de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met Dirk en Genevieve.

Wilt u deelnemen aan het congres? Meld u dan hier aan