De incompany trainingen van VAPRO Trainingen

Dé trainingen voor de procesindustrie bij jou op locatie.

Waarom een incompany training bij VAPRO Trainingen?

Alle trainingen die we bij VAPRO Trainingen aanbieden kunnen we ook incompany verzorgen. Dat betekent dat onze ervaren trainers naar jullie toe komen om je personeel in hun eigen werkomgeving de training te geven. Die vorm van opleiden heeft veel voordelen:

  • We stemmen de inhoud van de trainingen af op jouw organisatie, waardoor de deelnemers de geleerde kennis meteen in de praktijk kunnen brengen.
  • Doordat onze trainers de training op locatie geven, is het makkelijker voor ze om voorbeelden uit de praktijk te gebruiken.
  • Als meerdere collega’s de training incompany volgen, spreken ze dezelfde ‘taal’. Dit komt de onderlinge samenwerking ten goede.
  • Je personeel hoeft niet naar een trainingslocatie om de training te volgen, waardoor ze reistijd en -kosten uitsparen.

Jan Spier
Manager Trainingen

Een vraag over Incompany trajecten van VAPRO Trainingen?

Heb je een vraag over de Incompany trajecten of wil je graag een persoonlijk advies? Neem contact op met Jan Spier, hij beantwoordt al je vragen graag.

Een ruim aanbod incompany trainingen

Doordat we alle trainingen in ons aanbod ook incompany kunnen verzorgen, is ons aanbod zeer groot. Onze trainingen zijn in te delen in 8 verschillende categorieën:

  • Begeleiden en examineren, met onder meer de training Instrueren op de werkplek (2 dagdelen) en de 2-daagse training Motiveren en faciliteren.
  • SORK, met bijvoorbeeld de 16-daagse training Spuitgieten I of de 16-daagse training Extruderen I (EX I)
  • Veiligheid, met onder meer de 5-daagse training Operationele Veiligheidskunde Industrie, het VVI VOL of het VVI Basis.
  • Leidinggeven en communiceren, met onder andere de populaire 6-daagse training Praktisch Leidinggeven.
  • TOA, met onder andere de 2-daagse training Chemie voor dummies of de 2-daagse training Effectief instrueren voor TOA’s

Wil je weten welke training het beste bij de ambities en persoonlijkheid van jouw personeel past? Vraag ze dan de oriëntatietest van VAPRO Trainingen te doen. Daarmee krijg je inzicht in de VAPRO-trainingen die het beste bij de wensen van jouw medewerkers aansluiten.

Waarom VAPRO Trainingen?

Bij VAPRO Trainingen hebben we ruim 65 jaar ervaring met het verzorgen van trainingen voor mensen werkzaam in de procesindustrie. We werken alleen met de beste trainers en kiezen altijd voor een combinatie van praktijk en theorie, waardoor je medewerkers de opgedane kennis meteen kunnen toepassen in hun werk.

Een Incompany opleiding wat voor jullie?

Heb je interesse in een van onze incompany trainingen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.