Landelijke examenronde

Hier volgt belangrijke informatie over de landelijke tentamenrondes van REWIC:

  • Om deel te kunnen nemen aan een examen dien je je uiterlijk 3 weken voor het examenmoment in te schrijven.
  • Circa 2 weken voor de landelijke examenronde ontvang je de officiële uitnodiging en het daarbij behorende planningsoverzicht waarop je kunt zien hoe laat het examen wordt afgenomen.
  • Het is mogelijk om je voor maximaal twee examens op 1 dag in te schrijven. Deze examens worden aaneensluitend afgenomen. Het eerste examen start om 10:00 uur en het tweede examen om 12:00 uur.
  • Voor de aanstaande examenrondes kun je je per direct inschrijven middels één van de onderstaande inschrijfformulieren:
  • De prijs van een examen bedraagt € 105,- excl. BTW.

Let op: Ben je te laat met aanmelden dan kun je op de volgende mogelijkheid examen doen. Wil of kun je toch geen examen doen, meld dit dan schriftelijk uiterlijk 2 weken van te voren anders zijn we genoodzaakt € 40,- excl. BTW administratiekosten in rekening te brengen.

In onderstaand overzicht vind je de data waarop de landelijke examenrondes van REWIC staan gepland.

Examenzitting Sluiting Inschrijving Locatie
Maandag 8 juni 2020 Maandag 18 mei 2020 Delfzijl, Den Haag, Heerlen, Houten
Maandag 7 september 2020 Maandag 17 augustus 2020 Delfzijl, Den Haag, Heerlen, Houten
Maandag 30 november 2020 Maandag 9 november 2020 Delfzijl, Den Haag, Heerlen, Houten

Let op: bij te weinig aanmeldingen voor je voorkeurslocatie kan het examen verplaatst worden naar een andere locatie. Het is daarom van belang dat je altijd twee locatievoorkeuren doorgeeft.

Voor vragen over de REWIC opleidingen en inschrijvingen kun je direct contact opnemen met het REWIC secretariaat via 070 –  3378 358 of info@rewic.nl.