Betaalmethodes

Vragen over de betaling van je bestelling via VAPRO Trainingen? Bekijk hier alle informatie over onze betaalmethode(s).

Je kan je online bestelling op vapro-trainingen.nl op via Ideal betalen. Bij het afrekenen van lesmateriaal in je winkelwagen kan je kiezen voor een Ideal betaling. Betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

Factuur

Wij sturen iedereen die een online een bestelling plaatst, automatisch via de mail een factuur toe. Dit geldt voor particulieren en zakelijke klanten. Het kan gebeuren dat deze mail in de ongewenste mailbox verschijnt, controleer dit dus goed. Wij maken de factuur op basis van de gegevens die je bij ons opgeeft tijdens je bestelling.

Retourneren

17.1 Leermiddelen worden ‘on demand’ gedrukt en verzonden. ‘On demand’ is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij de bestelling direct en speciaal voor Opdrachtgever wordt geproduceerd. Retourneren tegen restitutie van de vergoeding is derhalve na totstandkoming van de Overeenkomst niet meer mogelijk.

17.2 Indien is aangetoond dat de leermiddelen niet aan de Overeenkomst beantwoorden door verkeerde 4 levering, of voor de levering veroorzaakte beschadiging, wordt – in afwijking van artikel 15.3 – op individuele basis getracht om dit op te lossen. In afwijking van artikel 15.1 dient daartoe binnen twee werkdagen na ontvangst van de leermiddelen te worden gereclameerd bij de klantenservice van VAPRO.