Wie zijn wij - VAPRO Trainingen

Onze trainers

De experts van VAPRO Trainingen

De trainers van VAPRO Trainingen kennen de praktijkomgeving van de industrie als geen ander. Ze spreken de taal van de productie, kennen de specifieke werkomstandigheden in de industrie en nemen hun jarenlange ervaring mee naar de trainingen. Daardoor kunnen zij de lesstof direct aan de praktijk te koppelen en kunnen zich makkelijk inleven in de ervaringen van de deelnemers.

Jan Spier

Manager VAPRO Trainingen en Trainer HRD & Leiderschap
Jan is leidinggevende van de afdeling trainingen. Ook geeft hij trainingen rondom de thema’s HRD & Personeelsontwikkeling. Hij verzorgt de leergangen Operationeel Management & Persoonlijk Leiderschap en Opleidingsmanagement. Daarnaast verzorgt Jan trainingen over het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Michel Koppenaal

Trainer HRD en Leiderschap
Michel verzorgt trainingen rondom de thema’s HRD & Leiderschap. Hij is hoofdtrainer bij de leergang Operationeel Management & Persoonlijk Leiderschap. Ook voert hij diverse maatwerktrajecten uit op het gebied van teamdevelopment, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling en biedt ondersteuning bij persoonlijke of professionele ontwikkeling door middel van coaching. 

Jos van Rijswijk

Trainer HRD & Personeelsontwikkeling
Jos verzorgt trainingen rondom de thema’s HRD & Personeelsontwikkeling. Hij is hoofdtrainer bij de leergang Opleidingsmanagement. Daarnaast voert hij leertrajecten uit op het gebied van instrueren op de werkplek, motiveren, breinleren en het schrijven van handleidingen, procedures en werkinstructie. Ook verzorgt hij de training praktisch leidinggeven en de trainingen voor bedrijfsbegeleiders, -beoordelaars en – examinatoren behorend ter ondersteuning van de VAPRO opleidingen.

Larissa Saparow

Trainer Praktisch leidinggeven & didactiek
Larissa verzorgt trainingen rondom praktisch leidinggeven & didactiek en voert leertrajecten uit op het gebied van didactische vaardigheden. Tevens ondersteunt zij onze trainers bij het uitdenken en ontwikkelen van de trainingen.

Dirk de Knecht

Trainer Veiligheid, Duurzaamheid en Milieu
Dirk verzorgt trainingen rondom de thema’s Veiligheid, Duurzaamheid en Milieu. Hij is opleider bij de leergang Middelbare Veiligheidskunde Industrie. Daarnaast voert hij leertrajecten uit op het gebied van Veiligheid en milieu in laboratoria, safety leadership, ATEX voor operators, GHS/ CLP en energiebesparing op de werkvloer.
Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel naar:

+31 70 33 78 301 Direct inschrijven Informatie aanvragen VAPRO opleidingen E-learning
Divide Internetoplossingen