Management en Communicatie - VAPRO Trainingen

Management en Communicatie

Management- en communicatietrainingen van VAPRO

De procesindustrie is een omgeving die technologisch steeds omvangrijker en complexer wordt. Leidinggeven in zo’n omgeving kan lastig zijn. Er is druk om de productietargets te halen en tegelijkertijd om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen. Goed leidinggeven en duidelijk communiceren is essentieel om optimaal te blijven presteren. Onze trainingen leren je hoe.

Leiderschap 
Als (aankomend) manager behaalt je resultaten via het beïnvloeden van anderen, verwachtingen te managen, te motiveren, te luisteren en op het juiste moment de juiste interventies te plegen. Onze leiderschapstrainingen leggen zowel inhoudelijk als praktisch een stevige basis om het beste uit je mensen en jezelf te halen.

Ook leer je leiding te geven aan veranderingen. Wanneer je de situatie op de werkvloer van nu vergelijkt met die van tien jaar geleden, wordt goed duidelijk dat organisaties constant in beweging zijn. Veranderingen ontstaan door bijvoorbeeld andere klantwensen, toenemende concurrentie, nieuwe technieken en aangepaste overheidsregels. VAPRO leert je hoe je deze veranderingen goed kunt sturen. 

Persoonlijke effectiviteit
Wat mensen onderscheidend, inspirerend of innovatief maakt, wordt niet alleen bepaald door wat ze weten, maar ook door wie ze zijn. Onze trainingen op gebied van persoonlijke effectiviteit maken je persoonlijk en professioneel effectiever, zorgen ervoor dat je meer invloed krijgt op je omgeving, leren je hoe je helder en efficiënt communiceert met collega’s en maken je zelfverzekerder, waardoor je betere resultaten haalt. Dit betekent winst voor mens én organisatie!

Divide Internetoplossingen