HRD, het ontwikkelen van mensen - VAPRO Trainingen

HRD, het ontwikkelen van mensen

Stel je persoonlijke trainingspakket samen

Een verandering die al jaren merkbaar is in de maatschappij is de individualisering. Mensen willen steeds minder over één kam geschoren worden. En wat voor de één werkt, werkt voor de ander juist niet. Het individu staat centraal. En laten we eerlijk zijn. Er is ook veel te kiezen. Zeker in ‘trainingsland’. Om onze deelnemers keuzevrijheid te geven, bestaat ons aanbod open inschrijvingstrainingen uit maatwerk. Vergelijk het maar met de apps op je smartphone. Alle smartphones hebben min of meer dezelfde functionaliteiten, maar door zelf te bepalen welke apps jij wil gebruiken is jouw smartphone helemaal gepersonaliseerd naar wat jij handig, leuk of interessant vindt.

Maatwerk in een module of cyclus

Met ons trainingsaanbod is het net zo. Bij sommige aanbieders van trainingen kun je alleen kiezen uit meerdaagse, vaak dure leergangen. Bij ons is het mogelijk om je in te schrijven voor losse trainingen die we ook wel modules noemen. Wil je jezelf verdiepen in een bepaald onderwerp? Dan volg je een losse module! Wil je een compleet programma dat alle aspecten van een thema of functie belicht? Dan combineer je losse modules tot een cyclus! Precies zoals jij het wil. Net zoals de apps op jouw telefoon.

Hulp bij het kiezen

Ons trainingsaanbod is divers en onze 'app-store' van trainingen is dan ook uitgebreid. Om je te helpen bij het kiezen van de modules die bij jou passen hebben we alvast een aantal modules gecombineerd. Deze combinaties zijn gemaakt op basis van een thema of een functie.

Functies

Thema's

terug naar het overzicht
Divide Internetoplossingen