VAPRO introduceert nieuwe trainingen Duurzame Inzetbaarheid - VAPRO Trainingen

VAPRO introduceert nieuwe trainingen Duurzame Inzetbaarheid

VAPRO introduceert nieuwe trainingen Duurzame Inzetbaarheid

VAPRO ziet Duurzame Inzetbaarheid niet als een modeverschijnsel, maar als een onderwerp waar bedrijven én medewerkers serieus mee aan de slag moeten. Medewerkers moeten steeds langer blijven werken en het is wel zo fijn als dit in goede gezondheid en met de juiste motivatie gebeurt.

Men zegt weleens dat mensen zijn de motor van het bedrijf. Ja zelf het grootste bedrijfskapitaal. Maar hoe hou je dit 'bedrijfskapitaal' betrokken, gemotiveerd en vitaal?

Om op die vragen antwoord te geven heeft VAPRO een aantal nieuwe trainingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid geïntroduceerd. Deze trainingen zijn een afgeleide van de leergang Duurzame inzetbaarheid die inmiddels meerdere malen is gegeven. De trainingen zijn verdeeld over 5 modules en kunnen los van elkaar, en in willekeurige volgorde worden gevolgd. Iedere training gaat in op een specifiek onderwerp rondom Duurzame Inzetbaarheid:

De trainingen zijn niet alleen geschikt voor HR Managers, maar zeker ook voor leidinggevenden op de werkvloer. Eigenlijk zijn de trainingen interessant voor een ieder die op zoek is naar meer verdieping op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Omdat het belangrijk is dat niet alleen bedrijven, maar ook hun medewerkers met Duurzame Inzetbaarheid aan de slag moeten gaan heeft VAPRO het Reflectiespel Duurzame Inzetbaarheid ontwikkeld. Aan de hand van het reflectiespel gaan leidinggevenden of HR, onder begeleiding van een spelbegeleider, met medewerkers in gesprek over hun duurzame inzetbaarheid. Dit reflectiespel is een laagdrempelige en snelle manier om een diepgaand gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang te brengen. Het reflectiespel bevat vragen die medewerkers aan het denken zetten over hun eigen duurzame inzetbaarheid en hun rol en verantwoordelijkheid daarin. Lees verder wat het reflectiespel voor u kant betekenen.

Terug naar overzicht
Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel naar:

+31 70 33 78 301 Direct inschrijven Informatie aanvragen VAPRO opleidingen E-learning
Divide Internetoplossingen