Werk slimmer, niet harder - VAPRO Trainingen

Werk slimmer, niet harder

Werk slimmer, niet harder

Technische tekeningen, procedures, manuals, werkvoorschriften, overdrachtsdocumenten... Binnen organisaties neemt de informatievoorziening hand over hand toe. Informatie die vaak onmisbaar is voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Maar hoe vind je je weg in al die verschillende informatiebronnen? En hoe zorg je er voor dat je de juiste (up-to-date) informatie goed kunt gebruiken zodat jouw werk makkelijker wordt? Want het zoeken naar informatie kost tijd. En dus geld.

Niet harder werken, maar slimmer werken

Tijdens de bijeenkomst 'Van documentatie naar operatie' laten we je de oplossing zien voor deze problematiek. Want wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat harder werken een besparing van 10% oplevert, maar dat slimmer werken besparingen tot 30% in tijd en geld op kan leveren? Vanuit de visie van VAPRO en Versatec geven we uitleg over de twee succesfactoren (systeem en mens) in het stroomlijnen en gebruiken van informatie.

Systeem
In de eerste plaats is een goed informatiesysteem voor het opslaan, archiveren en opzoeken van informatie onmisbaar. Zo'n systeem helpt bij het stroomlijnen en toegankelijk maken van informatie.

Mens
Daarnaast is de 'mens-kant' bij deze problematiek essentieel. Door het toepassen van de juiste zoekstrategieën kunnen medewerkers sneller informatie vinden en zo ook snellere en betere beslissingen nemen. Werk jij in een omgeving waar informatie een belangrijke rol heeft. Bijvoorbeeld omdat wet- en regelgeving hier om vraagt? Of omdat klanten willen weten dat jij op de juiste wijze produceert? En zie jij ook een uitdaging in jouw organisatie om zowel jouw systemen als jouw mensen optimaal te laten werken met deze informatie?

Kom dan naar onze bijeenkomst 'Van documentatie naar operatie' op donderdagmiddag 8 juni in Woerden. Deelname is gratis, maar wacht niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt.

Versatec
Versatec Energy levert sinds 1993 oplossingen in de industrie om risico’s te beheersen. Zij doen dit in de gehele levensfase van de installatie, in projecten en operaties. Het voldoen aan wet en regelgeving (zoals BRZO) en gelijktijdig de effectiviteit van de operatie niet uit het oog verliezen.

Versatec is een adviesbureau dat kennis levert op het gebied van efficiënt opstarten (commissioning) en het onderhouden van de installaties. Versatec levert systeemoplossingen voor het slim ontsluiten van kennis over de installatie door Viewport van www.radialsg.com en het slim mobiel inspecteren middels www.safeex.com

Terug naar overzicht
Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel naar:

+31 70 33 78 301 Direct inschrijven Informatie aanvragen VAPRO opleidingen E-learning
Divide Internetoplossingen