Presentatie Omgaan met risico's tijdens het practicum een groot succes tijdens TOA congres - VAPRO Trainingen

Presentatie Omgaan met risico's tijdens het practicum een groot succes tijdens TOA congres

Presentatie Omgaan met risico's tijdens het practicum een groot succes tijdens TOA congres

Op 10 november 2016 werd het TOA Congres georganiseerd. Locatie was het Windesheim in Zwolle. Centrale thema van deze bijeenkomst was 'Co-creatie door TOA kennis'.

Net als in 2015 was ook VAPRO weer  van de partij. Naast onze aanwezigheid op de bedrijvenmarkt gaf trainer Joost van Doorn tweemaal een presentatie over het omgaan met risico's in en om het practicum.

Elke practicumproef brengt namelijk risico's met zich mee. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de risico's van de stoffen of de apparatuur waarmee men werkt, de Arbowet schrijft voor dat  risico's in kaart moeten worden gebracht en tot een acceptabel niveau moeten worden gebracht. Onderwerpen die tijdens deze presentatie aan bod kwamen waren; omgaan met risico's in en om een practicum, het inventariseren en evalueren van risico's en het treffen van maatregelen.

Benieuwd naar de presentatie? Stuur dan een email naar trainingen@vapro.nl. Vermeld in deze mail je naam en voor welke school je werkzaam bent en je ontvangt de volledige presentatie in je mailbox.

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel naar:

+31 70 33 78 301 Direct inschrijven Informatie aanvragen VAPRO opleidingen E-learning
Divide Internetoplossingen