Incompany - VAPRO Trainingen

Incompany

Incompany trainingen

Met een incompany training of opleiding van VAPRO Trainingen kunnen operators en andere technici intern een training volgen. Vaak zijn deze incompany trajecten gericht op een specifieke trainingsbehoefte. Het bedrijf kan het accent van de incompany training zelf bepalen. Zo kan een training worden samengesteld die volledig aansluit op de specifieke vraag van het bedrijf. Zo kunnen trainingen eenvoudig worden gecombineerd of kan extra aandacht worden besteed aan een onderwerp dat binnen jouw bedrijf van belang is. VAPRO Trainingen bieden hiervoor uitgebreide mogelijkheden.

Het voordeel voor de deelnemers: de inhoud van de incompany training is herkenbaar en sluit aan op de eigen werkomgeving en werksituatie. Daarnaast wordt een incompany training op de bedrijfslocatie aangeboden en kan daardoor efficiënt worden ingepland.

Praktisch alle VAPRO trainingen bieden we ook incompany aan. Je kunt het totale trainingsaanbod bekijken en voor meer informatie over incompany- en maatwerktrajecten contact met ons opnemen.

Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel naar:

+31 70 33 78 301 Direct inschrijven Informatie aanvragen VAPRO opleidingen E-learning
Divide Internetoplossingen